ciulama de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pui de curte
  • 50g de ciuperci din conserva
  • 3 lg de faina
  • grasime de pasare,putin unt
  • sare,piper,un cub knorr de pui

Mod de preparare

se pune puiul la firt, se spumeaza iar apoi se pune cubul si putina sare si se lasa sa fiarba.

separat eu am oparit putin si ciupercutele.

dupa ce a fiert puiul se topeste intr-o craticioara grasimea de pasare cu untul si se pun apoi treptat lingurile de faina si se incorporeaza.

se stinge cu zeama in care a fiert puiul si putina zeama de la ciupercute amestecandu-se bine pana ajunge de consistenta unei smantani mai subtire.se adauga puiul,ciupercile,se completeaza de sare ,se pune putin piper,se mai amesteca de 2 ori apoi se pune capacul si se opreste focul.pofta maree!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise