Ciulama de pui cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 gr. piept de pui;
  • - 500 gr. ciuperci Pleurotus;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 30 gr. de unt;
  • - 150 gr. smantana;
  • - o lingurita de faina de grau;
  • - 200 ml supa de pui sau apa;
  • - marar verde si condimente.

Mod de preparare

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat se topeste untul si se pune ceapa taiata marunt, se undeaza un pic apoi se adauga ciupercile taiate marunt. Se amesteca totul, se adauga supa de pui si puiul si se lasa la fiert. Cand aproape e totul gata se amesteca faina cu smantana si se toarna peste compozitia din oala, se amesteca atent sa nu se taie smantana. La sfarsit se adauga mararul tocat si se mai lasa pe foc 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise