Ciuperci coapte la grill

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • zeama de lamaie
  • unt,sare,piper,cimbru dupa gust
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se spala,se scot usor coditele si se tin 5-10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.

O parte din codite se toaca marunt. Asezam ciupercile in tava, le stropim cu zeama de lamaie, dupa care se pune in fiecare palariuta codite tocate ,usturoi pisat sau tocat marunt,cate o bucatica de unt ,se presara sare,piper,cimbru dupa gust si se introduce tava la cuptor cu setarea grill 15-20 min. Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diferite preparate din carne si peste .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise