Ciuperci cu afumatura

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carnati afumati, Kaiser sau alta afumatura.
  • 500 g ciuperci (champignion).
  • 1 cutie rosii decojite, taiate rondele (Pomodorre).
  • 1 ceapa mare rosie.
  • patrunjel tocat foarte fin.
  • ulei, sare, piper, 3-4 catei de usturoi.
  • 100 gr smantana (15%grasime).

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.

Se taie rondele carnatii, cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnatii si se lasa sa se caleasca. Se taie ciupercile si se adauga la mancare. Se lasa sa fiarba aproximativ 20 minute, sa scada sosul mancarii. Se adauga rosiile, usturoiul taiat, se potriveste de sare si se condimenteaza mancarea cu piper. Se stinge focul, se adauga smantana, cateva fire de patrunjel verde tocat si se serveste mancarea cu mamaliguta calda.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise