Ciuperci cu bacon la tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ambalaj ciuperci proaspete
  • 100 gr. bacon tocat
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapã
  • 3-4 cãtei de usturoi
  • ulei de mãsline
  • 2 rosii
  • foi dafin
  • piper si sare
  • paprika
  • ierburi Provence
  • 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt
  • vin alb

Mod de preparare

Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã...

* Baconul se pune la prãjit cu putin ulei de mãsline, când se rumeneste se adaugã ceapa si usturoiul tocat.

* Lasã sã îsi schimbe culoarea si pune ciupercile feliate grosier, dovlecelul tãiat cubulete si rosiile decojite tocate si ele.

* Condimenteazã si lasã legumele sã piardã apa; pune un pãhãrel de vin si acoperã.

* Înainte de a lua de pe foc, pune pãtrunjelul tocat .

Serveste imediat, cu pâine prãjitã :)

Poftã mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise