Ciuperci cu bacon la tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ambalaj ciuperci proaspete
  • 100 gr. bacon tocat
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapã
  • 3-4 cãtei de usturoi
  • ulei de mãsline
  • 2 rosii
  • foi dafin
  • piper si sare
  • paprika
  • ierburi Provence
  • 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt
  • vin alb

Mod de preparare

Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã...

* Baconul se pune la prãjit cu putin ulei de mãsline, când se rumeneste se adaugã ceapa si usturoiul tocat.

* Lasã sã îsi schimbe culoarea si pune ciupercile feliate grosier, dovlecelul tãiat cubulete si rosiile decojite tocate si ele.

* Condimenteazã si lasã legumele sã piardã apa; pune un pãhãrel de vin si acoperã.

* Înainte de a lua de pe foc, pune pãtrunjelul tocat .

Serveste imediat, cu pâine prãjitã :)

Poftã mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise