Ciuperci cu branza Brie si smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci Champignon - 500 grame
  • Branza Brie - 150/200 grame
  • Smantana - 250 ml
  • O ceapa de marime medie
  • Patrunjel verde
  • Sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii mai groase, iar ceapa de taie in cubulete mici.

Ceapa se caleste in 3-4 linguri de ulei. Cand devine transparenta se adauga ciupercile. Se calesc pana cand scade aproape de tot apa din tigaie (apa este lasata de ciuperci, nu se adauga alta).

Dupa ce s-a evaporat apa se adauga in tigaie branza, taiata in cuburi. Dupa ce s-a topit branza se toarna peste compozitie smantana, se pune sare si piper si se lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba. Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise