Ciuperci cu carne la cuptor

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele)
  • 500 g smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • 2 lg de patrunjel.

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile .Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii ,carnea si ciupercile intr-o tava astfel incat sa se formeze 3 straturi apoi adaugati uleiul si sarea.La urma amestecati smantana cu ouale intregi si turnati-le peste compozitia din tava.

La sfarsit presarati patrunjelul maruntit , acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o la cuptor.Ca sa stiti cand e gata mancarea mai introduceti din cand in cand furculita in carne si in cartofi,si cand intra usor , inseamna ca s-a finalizat.

Va garantez ca veti avea un deliciu culinar savurand aceasta mancare.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise