Ciuperci cu carne si sos alb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg.ciuperci champignon
  • 500g.piept de pasare
  • 150g.sunca
  • 250 ml. smantana
  • 100g.unt
  • 1 pahar cu vin alb
  • 4 oua
  • 300ml.lapte
  • 150g. faina alba
  • 150g.costita slaba.

Mod de preparare

-Ciupercile se trag in unt ,dupa ce au fost taiate felii mai grosute.Se adauga pieptul de pasare taiat cuburi,sunca si costita taiate marunt

-Cand s-au calit suficient,se toarna deasupra sosul format din ouale batute bine si amestecate cu faina,laptele si vinul.

-Se da la cuptor pentru 15-20 minute dar nu inainte de a turna deasupra smantana si de a rade putin cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise