Ciuperci cu garnitura de cartofi copti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o consrva de ciuperci
  • usturoi
  • ceapa
  • morcovi
  • ardei
  • sos de rosii
  • ulei
  • 8 cartofi
  • smantana

Mod de preparare

Se stoarce apa de pe ciuperci. Se taie cat mai marunt usturoiul, ceapa si ardeiul. Se razaleste morcovul prin razatoarea mica. Se amesteca ciupercile cu usturoi, ceapa, morcov, ardei, sos de rosii si ulei, se adauga sare si piper, dupa care se calesc toate la foc potrivit.

Cartofii se pun in cuptor si se lasa pana sunt copti (cand intra furculita in ei), dupa care se scot, se curata de coaja si se sfarma. Peste cartofi se pune smantana apoi ciuperci iar la sfarsit se orneaza cu patrunjel.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise