Ciuperci cu garnitura de cartofi copti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o consrva de ciuperci
  • usturoi
  • ceapa
  • morcovi
  • ardei
  • sos de rosii
  • ulei
  • 8 cartofi
  • smantana

Mod de preparare

Se stoarce apa de pe ciuperci. Se taie cat mai marunt usturoiul, ceapa si ardeiul. Se razaleste morcovul prin razatoarea mica. Se amesteca ciupercile cu usturoi, ceapa, morcov, ardei, sos de rosii si ulei, se adauga sare si piper, dupa care se calesc toate la foc potrivit.

Cartofii se pun in cuptor si se lasa pana sunt copti (cand intra furculita in ei), dupa care se scot, se curata de coaja si se sfarma. Peste cartofi se pune smantana apoi ciuperci iar la sfarsit se orneaza cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise