Ciuperci cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. Ciuperci champignon
  • 1 buc praz
  • 3 buc ardei sau gogosari
  • 3 linguri vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Se taie felii ciupercile si ardeii, prazul se taie rondele (de marimea 3-4 cm) dupa care rondelele se taie felii subtiri (pe lungime). Se pun toate intr-o cratita cu ulei. Cind ciupercile au lasat putina zeama, se introduc condimentele impreuna cu vinul. Se mai lasa citeva minute.

Se servesc cu friptura, dar si cu cartofi pai

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise