Ciuperci cu macaroane

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci champignion
  • 300 gr paste spirale
  • 2 cepe mari/ 3 mici
  • o leg patrunjel
  • o lg vegeta de legume
  • 1 lgta cimbru uscat
  • piper
  • 50 gr ulei
  • 2 oua
  • 250 gr smantana
  • o cana bulion/kechup

Mod de preparare

Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei.

Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile spalate, curatate de codite si taiete cubulete destul de mari. Lasam sa se faca ciupercile, nu adaugam apa fiindca ele lasa oricum. Lasam sa scada toata apa lasata de ele. Inainte de a stinge focul, adaugam condimentele si patrunjelul tocat.

Intre timp se fierb macaroanele si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Dupa, se pun intr-un vas adanc.

Dupa ce ciupercile s-au facut le punem in strecuratoare si pe ele fiindca vor mai lasa apa. Le lasam la scurs dupa le punem peste macaroane. Amestecam si adaugam ouale si smantana.

Pregatim o tava mare, o ungem cu ulei si punem compozitia.

Intre timp cuptorul sa fie incalzit la 200 de grade.

Peste compozitie turnam frumos bulionul/kechupul si dam la cuptor pt 20 de min, pana oul si smantana se incheaga aproape de tot.

Se poate servi cald si rece.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise