Ciuperci cu mamaliguta

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 2-3 catei usturoi
  • faina de malai
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ceapa, ardeii si rosiile se taie felii subtiri. Uleiul se pune la incalzit si se adauga legumele la calit pina devin sticloase. Adaugam apoi si ciupercile taiate, o canita cu apa, pasta de gogosari, usturoiul ,sare si piper.Lasam sa fiarba toate bine.

Intre timp punem sa se faca mamaliga. La un litru de apa cu sare care fierbe , adaugam 300g malai. Invartim bine sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba mamaliga la foc mic 15-20 de minute, amestecand din cand in cand.

Cand ciupercile sunt gata se adauga patrunjel verde tocat.

Ciupercile se servesc impreuna cu mamaliguta.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise