Ciuperci cu mozzarela, la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 ciuperci Champion
  • 1 ou
  • 2 fire ceapa verde
  • 250 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • pasta ardei
  • marar si patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Se curata ciupercile , se scot si cotoarele care se taie cubulete.Se indeparteaza si lamelele maronii din palariuta ciupercilor.

O ceapa se toaca marunt , se caleste in putin ulei, apoi se adauga cotoarele, se condimenteaza si se lasa sa se prajeasca putin. Se sparge peste ele un ou, se invarte de citeva ori si se adauga verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercutele iar deasupra se aseaza feliutele de mozzarela taiate.Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt.

Se introduce tava in cuptorul dinainte incalzit, pina se topeste branza.

Ciupercutele se pot servi reci sau calde...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise