Ciuperci cu peste la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ciuperci 500g
  • peste 500g
  • margarina 100g
  • cimbru praf un varf de cutit
  • ceapa
  • otet 2 linguri
  • piper macinat
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pestele se eviscereaza, se spala si se pune la fiert cu ceapa si otet. Dupa ce a fiert se scot oasele si se trece prin masina de tocat. Cotoarele ciupercilor taiate marunt, impreuna cu pestele tocat, se calesc in 3/4 din margarina. Se adauga piperul, cimbrul si se amesteca bine pana cand se formeaza o pasta omogena. Cu aceasta pasta se umplu ciupercile care se coc la cuptor intr-o tava unsa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise