Ciuperci cu smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400-500 g ciuperci
  • ulei pt.calit
  • 3 cepe mici
  • 1 ceasca smantana
  • un praf de faina
  • sare (delicat)
  • piper
  • patrunjel sau marar

Mod de preparare

Ciupercile se spala in multe ape, se taie fasii, intr-o tigaie se calesc cepele taiate in ulei incins, se adauga ciupercile, se calesc si ele putin si apoi se adauga apa, putin cate putin (pe parcurs ce apa scade), pana ciupercile nu mai sunt crude, se amesteca smantana cu un praf de faina si se toarna peste ciuperci amestecand bine. Se adauga piper, delicat si patrunjelul sau mararul tocat. Sunt un deliciu, mai ales cu mamaliguta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise