Ciuperci cu sos de smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g ciuperci proaspete,
  • - 100 g smantana,
  • - 1 lingura de faina,
  • - 100ml apa,
  • - ulei,
  • - 1/2 lingurita rozmarin uscat,
  • - 3 lingurite de pasta de ardei dulce,
  • - patrunjel,
  • - sare

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru, daca sunt potrivit de mari, iar daca sunt mici se taie in 2. Se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa pe foc pana nu mai au deloc zeama( aceasta scurgandu-se de cate ori este nevoie). Se adauga sosul facut din smantana, faina, apa, pasta de ardei si sare si se lasa la foc inca 10 minute. Se adauga rozmarinul aproape de final iar dupa ce s-a stins focul se adauga patrunjelul tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise