CIUPERCI CU USTUROI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paharel de vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • 200g ciuperci
  • 4 linguri de ulei
  • delicat

Mod de preparare

Dupa ce am taiat ciupercile si usturoiul marunt,se pun la calit in putin ulei.Cand aproape sunt gata se adauga delicat si vinul alb.Se mai lasa 2 minute si se ia de pe foc,sunt gata. (sa nu taiati ciupercile destul de marunt pt ca la prajit se strang si nu se alege nimic din ele)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise