Ciuperci cu verdeaţă

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci - 1 kg
  • cepe potrivite - 2 buc
  • căpățână de usturoi 1 buc
  • mărar 1 leg
  • pătrunjel 1 leg
  • sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile se spală, se taie, se fierb şi apoi se strecoară.

Intr-o oală se căleşte ceapa şi căpăţâna de usturoi (în prealabil se taie mârunt). Când sunt aproape rumenite se adaugă ciupercile şi 2 linguri de apă şi se mai lasă pe foc aproximativ 5 minute, amestecând în continuare ca să nu se lipească.

Se pune sarea, piperul şi la sfârşit verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise