Ciuperci cu verdeaţă

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci - 1 kg
  • cepe potrivite - 2 buc
  • căpățână de usturoi 1 buc
  • mărar 1 leg
  • pătrunjel 1 leg
  • sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile se spală, se taie, se fierb şi apoi se strecoară.

Intr-o oală se căleşte ceapa şi căpăţâna de usturoi (în prealabil se taie mârunt). Când sunt aproape rumenite se adaugă ciupercile şi 2 linguri de apă şi se mai lasă pe foc aproximativ 5 minute, amestecând în continuare ca să nu se lipească.

Se pune sarea, piperul şi la sfârşit verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise