Ciuperci de padure cu piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame ciuperci de padure
  • 300 grame piept de pui
  • 100 grame unt
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 150 ml supa de pui
  • 100 grame smantana
  • o lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel si cimbru.

Mod de preparare

Se spala si se oparesc ciupercile 10 minute. Separat, se incinge untul, dupa care se adauga ceapa taiata cubulete si pieptul de pui. Se rumesneste puiul, dupa care se adauga usturoiul zdrobit si ciupercile.Se adauga supa de pui si se lasa 10 minute la foc mic.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga smantana dreasa cu putina supa de pui si o lingura de faina. Se mai lasa 5 minute dupa care se asezoneaza cu patrunjel si cimbru. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise