Ciuperci de padure cu piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame ciuperci de padure
  • 300 grame piept de pui
  • 100 grame unt
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 150 ml supa de pui
  • 100 grame smantana
  • o lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel si cimbru.

Mod de preparare

Se spala si se oparesc ciupercile 10 minute. Separat, se incinge untul, dupa care se adauga ceapa taiata cubulete si pieptul de pui. Se rumesneste puiul, dupa care se adauga usturoiul zdrobit si ciupercile.Se adauga supa de pui si se lasa 10 minute la foc mic.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga smantana dreasa cu putina supa de pui si o lingura de faina. Se mai lasa 5 minute dupa care se asezoneaza cu patrunjel si cimbru. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise