Ciuperci gratinate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ciuperci medii(se ia cotorul de la ele
  • dupa care se tin in apa)
  • cascaval
  • ceapa
  • piper
  • sare
  • unt.

Mod de preparare

Cotoarele se toaca marunt cu o ceapa, dupa care se prajesc in tigaie cu unt. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au prajit se ia o lingurita si se umplu ciupercile gata curatate.Se rade cascaval si se presara deasupra lor.

Se lasa 10minute la cuptor, intr-o tava, pana cand devin aurii. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise