Ciuperci gratinate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ciuperci medii(se ia cotorul de la ele
  • dupa care se tin in apa)
  • cascaval
  • ceapa
  • piper
  • sare
  • unt.

Mod de preparare

Cotoarele se toaca marunt cu o ceapa, dupa care se prajesc in tigaie cu unt. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au prajit se ia o lingurita si se umplu ciupercile gata curatate.Se rade cascaval si se presara deasupra lor.

Se lasa 10minute la cuptor, intr-o tava, pana cand devin aurii. Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise