Ciuperci in saramura dulce-acrisoara

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 1/2 kg ciuperci champinion
  • 1/2 kg ciuperci urechiuse
  • apa
  • sare
  • zahar
  • usturoi
  • gogosar
  • otet
  • dafin dupa gust
  • seminte de mustar dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala si oparesc 30 minute.Se scurg bine si se taie feliute. Se aseaza ciupercile in borcan.Printre feliile de ciuperci se aseaza feliute de catei de usturoi si cubulete de gogosar.Restul de ingrediente se fierb si se toarna peste ciupeci.Pentru un borcan de 400 ml am pus:

1/2 lingurita sare neiodata

2 linguri zahar

2 linguri otet

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise