Ciuperci in sos iute cu usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 200 ciuperci curatate si feliate
  • * 2 linguri ulei
  • * 1/2 cana ceapa taiata marunt
  • * 3 catei usturoi si 2-3 ardei rosii kapia(eu am pus verzi)
  • * 2 linguri faina
  • * sare
  • * 1 lingura
  • * 1 lingura sos de soia
  • * 1 lingura zahar
  • * sos iute(cantitate dupa preferinta)

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o tigaie tip wok,adaugati ceapa si prajiti pana se inmoaie.

Adaugati usturoiul dat prin razatoare ardeii taiati dupa preferinta si caliti cateva minute,mai adaugati ulei daca e necesar.Adaugati ciupercile si mai caliti cateva minute,apoi adaugati apa cat sa le acopere si fierbeti.

Intre timp faceti un sos din faina ,apa,sos de soia,otet,zahar,sos iute si adaugati-l peste ciuperci cand acestea sunt aproape gata.Lasati sa dea in clocot apoi stingeti focul.

Se oate orna cu patrunjel.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise