Ciuperci la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci Champignon
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare, piper, cimbru
  • usturoi
  • cascaval

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala.

Palarioarele ciupercilor se aseaza in tava.

Coditele si cascavalul se toaca marunt, se amesteca cu condimentele si uleiul.

Se umple fiecare ciuperca cu amestecul de mai sus. Se adauga printre ciuperci usturoiul taiat feliute subtiri.

Se stropesc cu putin ulei si, daca aveti prin casa, putin vin alb.

Se dau la cuptor pentru 20-30 minute la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise