Ciuperci la tava

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci
  • unt sau margarina
  • sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mijlocii, se rupe cotorul si se spala in apa cu putina lamaie. Se usuca, se aseaza intr-o tava unele langa altele, se pune in fiecare un praf de sare si o bucatica de unt proaspat. Se dau la cuptor. Se tin pana se inmoaie.

Se servesc fierbinti. Se poate folosi si margarina in loc de unt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise