Ciuperci marinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete(eu am folosit in proportie egala ciuperci pleurotus
  • champinion
  • ghebe)
  • 200ml ulei
  • 5 linguri otet
  • 2 ardei iuti rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun ciupercile la fiert pentru 20 minute intr-o oala impreuna cu uleiul, otetul, foile de dafin, ardeiul iute taiat fasii, sare si piper. Se ia oala de pe foc , se adauga usturoiul pisatsi se mai lasa ciupercile in zeama inca 30 minute. Apoi se scurg de zeama si se presara patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise