Ciuperci marinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete(eu am folosit in proportie egala ciuperci pleurotus
  • champinion
  • ghebe)
  • 200ml ulei
  • 5 linguri otet
  • 2 ardei iuti rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se taie si se curata si se spala foarte bine. Se pun ciupercile la fiert pentru 20 minute intr-o oala impreuna cu uleiul, otetul, foile de dafin, ardeiul iute taiat fasii, sare si piper. Se ia oala de pe foc , se adauga usturoiul pisatsi se mai lasa ciupercile in zeama inca 30 minute. Apoi se scurg de zeama si se presara patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise