Ciuperci marinate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi dafin
  • 4 linguri otet

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, de cultura, de preferat mici. Se curata si se spala

bine in mai multe ape. Se pun ciupercile si uleiul intr-o cratita si se lasa

sa fiarba 15 inute. Se adauga sare, piper, o foaie de dafin si citeva

linguri de otet. Se asaza in borcane, de 1/2 l, se acopera cu celofan si se

fierb pe baie de apa timp de o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise