Ciuperci pane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci,
  • 50 g de cascaval,
  • 1 ou,
  • 100 g faina,
  • 200 ml lapte,
  • 1 legatura de marar,
  • sare, ulei, piper,

Mod de preparare

Din ou, faina, lapte, sare se face un aluat de clatite. Palariile de ciuperci, intregi, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ciupercile fierte, scurse bine de apa se dau prin aluatul de clatite si se prajesc in uleiul incins. Se pun pe o sita sa se scurga bine de grasime si se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra si marar tocat marunt.

In acest mod se poate prepara si dovlecelul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise