Ciuperci taranesti

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 pahar smintina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine si se taie felii. Se oparesc cu apa clocotita, se scurg si se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata foarte fin si o lingura de unt. Se lasa sa se prajeasca citeva minute, apoi se toarna peste ele smintina. Se adauga sarea, piperul si se lasa sa fiarba in cuptor o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise