Ciuperci trase in unt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Se curata , se spala si se lasa la scurs ciupercile.

Eu am lasat ciupercile intregi,cu codite cu tot............sunt mai aspectoase in farfurie.

Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul.Adaugam ciupercile,condimentam cu sare si piper ,acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa.Indepartam capacul,adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.

Asezonam cu patrunjel verde si..............va invit la masa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise