Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ciuperci potrivite ca marime
  • 200 g costita afumata (sau sunculita)
  • marar, usturoi, sare

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile, se scoate cu grija piciorusul.

Se pun ciupercile intr-o tava usa cu putin ulei si se face umplutura.

Piciorusele ciupercilor impreuna cu costita afumata se taie marunt, se adauga usturoi pisat, marar tocat si se umplu ciupercile.

Se introduce tava in cuptor si se lasa aproximativ 15-20 minute.

Se pot servi ca garnitura la friptura sau se pot servi cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise