Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ciuperci potrivite ca marime
  • 200 g costita afumata (sau sunculita)
  • marar, usturoi, sare

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile, se scoate cu grija piciorusul.

Se pun ciupercile intr-o tava usa cu putin ulei si se face umplutura.

Piciorusele ciupercilor impreuna cu costita afumata se taie marunt, se adauga usturoi pisat, marar tocat si se umplu ciupercile.

Se introduce tava in cuptor si se lasa aproximativ 15-20 minute.

Se pot servi ca garnitura la friptura sau se pot servi cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise