Ciuperci umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 400gr carne tocata
  • ciuperci ( intregi)
  • ulei, sare, piper
  • maioneza
  • cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se separa piciorusele.

Se curata ceapa si morcovul, ceapa se taie marunt, morcovul se rade prin razatoare marunta. Piciorusele ciupercilor se taie marunt.

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, apoi se adauga si ppiciorusele ciupercilor si se mai caleste putin toata compozitia.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga carnea tocata, se pune sare si piper. Se umplu ciupercile, se ung cu maioneza si se presara cu cascaval ras. Se dau la cuptor ( 180*) cam 25 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise