Ciuperci umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 400gr carne tocata
  • ciuperci ( intregi)
  • ulei, sare, piper
  • maioneza
  • cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se separa piciorusele.

Se curata ceapa si morcovul, ceapa se taie marunt, morcovul se rade prin razatoare marunta. Piciorusele ciupercilor se taie marunt.

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, apoi se adauga si ppiciorusele ciupercilor si se mai caleste putin toata compozitia.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga carnea tocata, se pune sare si piper. Se umplu ciupercile, se ung cu maioneza si se presara cu cascaval ras. Se dau la cuptor ( 180*) cam 25 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise