Ciuperci umplute

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 persoane): 10 ciuperci mari,
  • 10 lingurite ulei,
  • 2-3 cepe,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde tocat,
  • zeama unei lamai,
  • inca o lingura de ulei.

Mod de preparare

Spalati ciupercile in apa cu zeama de lamaie (putina), lasati-le sa se scurga si desprindeti piciorusele de palarii.

Ungeti cu putin ulei o tava smaltuita, puneti in ea ciupercile cu gura in sus, sarati-le, piperati-le, turnati in fiecare palarie cate-o lingurita de ulei, acoperiti tava si dati-le la cuptor sa se patrunda.

Cand s-au inmuiat, luati capacul si lasati-le inca putin sa se rumeneasca.

Separat taiati piciorusele cubulete si dunstuiti-le in uleiul incins. Lasati-le putin sa se raceasca, tocati patrunjelul verde si amestecati-l cu piciorusele si cu zeama de lamaie.

Asezati palariile rumenite pe farfurii, umpleti-le cu tocatura de picioruse si serviti-le reci.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise