Ciuperci umplute

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 persoane): 10 ciuperci mari,
  • 10 lingurite ulei,
  • 2-3 cepe,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde tocat,
  • zeama unei lamai,
  • inca o lingura de ulei.

Mod de preparare

Spalati ciupercile in apa cu zeama de lamaie (putina), lasati-le sa se scurga si desprindeti piciorusele de palarii.

Ungeti cu putin ulei o tava smaltuita, puneti in ea ciupercile cu gura in sus, sarati-le, piperati-le, turnati in fiecare palarie cate-o lingurita de ulei, acoperiti tava si dati-le la cuptor sa se patrunda.

Cand s-au inmuiat, luati capacul si lasati-le inca putin sa se rumeneasca.

Separat taiati piciorusele cubulete si dunstuiti-le in uleiul incins. Lasati-le putin sa se raceasca, tocati patrunjelul verde si amestecati-l cu piciorusele si cu zeama de lamaie.

Asezati palariile rumenite pe farfurii, umpleti-le cu tocatura de picioruse si serviti-le reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise