Ciuperci umplute

Se curata de codite ciupercile spalate.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci potrivite
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Mod de preparare

Se curata de codite ciupercile spalate. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, apoi se adauga coditele de la ciuperci tocate, sare, piper si se mai calesc putin.

Dupa ce am luat de pe foc ceapa cu ciupercile calite, se amesteca cu cascavalul ras si se umplu ciupercile, dupa care se dau 10 minute la cuptor.

Se servesc calde sau reci ca si aperitive.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise