Ciuperci umplute cu midii

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • midii
  • ulei de masline
  • citeva felii de sunca
  • citeva felii de cascaval
  • vin alb
  • pesmet
  • ciuperci

Mod de preparare

Firebe midiile, scoate-le din scoici, dupa care prajeste in ulei de masline feliile de sunca si cascaval stropite cu un strop de vin alb sec.Amesteca bine si umple palarioarele ciupercilor. Rumeneste-le putin in tigaie si serveste-le calde

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise