Ciuperci umplute (de post)

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • usturoi(dupa gust)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • marar

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le punem pe un gratar 10\', intre timp tocam coditele de la ciuperci marunt si ceapa.

Intr-o tigaie punem putin ulei de masline sa calim ceapa, cand ceapa incepe sa fie sticloasa, adaugam 2 catei de usturoi tocat marunt, adaugam coditele de ciuperci peste ceapa si lasam sa se inabuse cu totul, rosiile le taiem marunt sau le dam prin razatoare si le adaugam in tigaie, condimentam cu sare, piper, marar si busuioc. Umplem ciupercile cu aceasta compozitie dupa care le asezam intr-un vas si le dam la cuptor pentru cca 15\'. Le scoatem din cuptor si (dupa preferinta), turnam putin usturoi pisat pe care l-am frecat cu putina sare si ulei, le acoperim putin sa le lasam sa se inabuse si se servesc calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise