Ciuperci umpute cu carne de crab

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200g ciuperci
  • - 100g amestec carne crab
  • - 1 ou
  • - 10g mustar
  • - 10g maioneza
  • - 20g pesmet
  • - 3g sare
  • - 2g piper

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: ciupercile se curata si se spala. Se pregateste o farsa din carnea de crab tocata, maioneza, mustarul, pesmet, ou, sare si piper. Se frig pe grill ciupercile dupa care se umplu cu aceasta farsa si de dau ca cuptor. Se servesc ca atare cu salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise