Ciuperci umpute cu carne de crab

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200g ciuperci
  • - 100g amestec carne crab
  • - 1 ou
  • - 10g mustar
  • - 10g maioneza
  • - 20g pesmet
  • - 3g sare
  • - 2g piper

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: ciupercile se curata si se spala. Se pregateste o farsa din carnea de crab tocata, maioneza, mustarul, pesmet, ou, sare si piper. Se frig pe grill ciupercile dupa care se umplu cu aceasta farsa si de dau ca cuptor. Se servesc ca atare cu salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise