Ciupercute umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ne trebuie:700 g ciuperci proaspete(eu am ales champignon de marime medie)
  • 1 ceapa mica
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline,sare si piper
  • parmezan razuit

Mod de preparare

Curatam ciupercile,le spalam si le scurgem bine apoi le scoatem piciorusul si cu o lingurita scobim cu grija interiorul.Le punem intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt si le presaram cu sare si piper.Ceapa tocata o punem la calit in cateva linguri de ulei de masline,cand devine transparenta adaugam piciorusele tocate marunt,ardeiul si usturoiul.Lasam cateva minute sa se inmoaie legumele si cu aceasta compozitie umplem ciupercile.Pe fiecare presaram parmezan razuit si punem la cuptor cam 35 min la foc mediu.Am servit alaturi de piept de pui la tigaie.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise