Clafoutis cu mure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g mure
  • 4oua
  • 400ml lapte
  • 100g faina
  • 4linguri zahar
  • 1lingurita unt

Mod de preparare

Se ung formele mici sau forma mare de tarta cu unt,se pun murele spalate si scurse;intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare,zahar,se adauga faina,laptele iar dupa omogenizare se rastoarna in forma,se lasa la cuptor 30min.

Se poate servi si calda si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise