Clafoutis cu mure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g mure
  • 4oua
  • 400ml lapte
  • 100g faina
  • 4linguri zahar
  • 1lingurita unt

Mod de preparare

Se ung formele mici sau forma mare de tarta cu unt,se pun murele spalate si scurse;intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare,zahar,se adauga faina,laptele iar dupa omogenizare se rastoarna in forma,se lasa la cuptor 30min.

Se poate servi si calda si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise