Clafoutis cu visine

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g visine;
  • 4 oua;
  • 100 g. zahar;
  • 100 g. faina;
  • 220 ml lapte;
  • unt pentru uns tava;

Mod de preparare

Se spala visinele,se scot samburii si se aseaza intr-un vas yena uns cu unt. Pentru prepararea aluatului, se amesteca ingredientele solide cu cele lichide pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat ca de clatite.

Se toarna aluatul peste visinele din vas, apoi se introduce la cuptor pentru 25 minute la foc potrivit. Cand este gata, se scoate vasul cu clafoutis se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se raceasca.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise