Clafoutis cu zmeura

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g zmeura
  • 4 oua
  • 130 g zahar
  • 130 g faina
  • 400 ml lapte de soia sau de vaca
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Zmeura curatata, spalata, bine scursa se pune in forma de tarta si se lasa deoparte; se bat ouale cu furculita ca pentru omleta impreuna cu un praf de sare si zahar.Peste oua se adauga esenta de vanilie, faina in ploaie, iar la sfarsit se adauga laptele amestecand cu telul sa nu se formeze cocoloase. Se rastoarna in forma peste zmeura si se lasa la cuptor la foc mic 40-50 minute.

Se serveste rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise