Clatite

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Ou
  • Lapte
  • Faina
  • Zahar vanilat
  • Esenta de vanilie
  • Scortisoara praf
  • Dulceata de gutui

Mod de preparare

Amestecam oul cu 1 pliculet de zahar vanilat, faina, laptele, esenta de vanilie si punem si scortisoara. amestecam bine continutul, punem uleiul in tigaie sa se incinga bine dupa care punem cate un polonic din compozitie. Se pun pe o farfurie si se umplu una cate una cu dulceata, se ruleaza si sunt gata de papat!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise