Clatite

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 500 ml lapte sau apa minerala
  • o lingura de ulei
  • un praf sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se pune faina intr-un vas,se sparg ouale inauntru. Se adauga uleiul, sarea si un pic de lapte sau apa minerala. Se amesteca bine pana se omogenizeaza,dupa care se adauga restul de lapte/apa minerala putin cate putin pana ce va capata consistenta unei smantani. Se pune in tigaie o lingurita de ulei, se incinge bine si se toarna cu un polonic aluatul pentru clatite.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise