Clatite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - Un ou
  • - Esenta de rom (pui foarte putina)
  • - 150 grame faina
  • - Sifon sau apa minerala
  • - Zahar vanilat
  • - Un varf de sare
  • - Ulei 2 linguri ( compozitie)
  • - O lingura de ulei ( pentru a unge tigaia)
  • - Gem , dulceata , etc

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un bol (oul, uleiul, esenta de rom, faina, sifonul sau apa minerala, zaharul vanilat si sarea) si se amesteca cu un tel. Dupa ce amesteci se lasa 10 minute sa se omogenizeze. Intre timp se unge tigaia cu ulei. Se foloseste ulei la fiecare clatita. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se pune in tigaia incinsa cu polonicul. Cand s-au facut clatitele le poti umple cu gem.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise