Clatite aperitiv prajite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Am pregatit repede un aluat de clatite din :
  • 100 g faina
  • 100 ml apa minerala
  • un praf de sare .
  • Pentru umplutura am folosit :
  • bucatele si feliute de sunca presata, bacon,cascaval,branza,putina ceapa taiata solzisori si cateva feliute de ardei gras.

Mod de preparare

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare si se va amesteca pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.Se coc bineinteles in tigaia Fissler.

Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise