Clatite cu branza si capsuni

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru clatite: 1/2l lapte sau apa minerala, 1/2 plic praf de copt, 2 oua, sare, zahar, faina cat cuprinde pentru un aluat care curge
  • Pentru crema: 200g branza de vaci mai putin scursa, 200g capsuni, 100g zahar, zahar vanilat, 4-5 linguri de smantana

Mod de preparare

Se coc clatitele si se lasa la racit

Branza se paseaza bine cu capsunii, zaharul si zaharul vanilat. La urma se adauga si smantana pentru a fi legata crema. se umplu clatitele cu 1-2 linguri de crema fiecara, se ruleaza si se decoreaza cu frisca sau smantana dulce.

Sunt usor de facut si gustoase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise