1.Se amesteca faina cu 125 ml. apa, oua, sare si 1/2 din unt(cealalta jumatate se foloseste la copt).
2.Carnea se taie felii subtiri, morcovul si perele tot felii subtiri, mugurii de soia se curata, ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia.
3.Pielita de pe pieptul de rata se topeste intr-o tigaie si in ea se frige carnea.Apoi se adauga morcovul, perele, sosul de soia, se lasa sa scada dupa care se pun alunele prajite fara grasime, mugurii de soia.
4.Se toarna pe fiecare clatita si se pliaza dublu. 5.Ceapa verde se taie marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise