Clatite cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci 500g
  • faina 250g
  • lapte 300 ml
  • oua 3 bucati
  • unt 100g
  • cascaval 100g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu faina si putina sare intr-un castron, se dilueaza cu lapte caldut. Compozitia se toarna cu o cescuta in tigaia cu ulei bine incins, avand grija sa nu se prinda. Foile de clatita se rumenesc pe ambele parti, intorcandu-le cu cutitul.

Ciupercile bine spalate se toaca marunt si se calesc in grasime 10-15 minute. Se pudreaza cu faina, se pune sare si se umplu clatitele prin rulare, avand grija ca ambele capete sa fie indoite in interior. Se aseaza in randuri, intr-o tava unsa, deasupra se presara cascaval ras, si se coc in cuptor 10-15 minute. Se servesc calde cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise