Clatite cu ciuperci si mozzarella

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 clatite medii preparate dupa reteta folosita de dumneavoastra
  • 500 g ciuperci champignon
  • mozzarella
  • 2 linguri cu parmezan
  • 100 ml vin alb sec
  • 100 ml supa de legume
  • 100 g unt sau ulei de masline
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete.

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie ,apoi stingem cu 100 ml vin. Lasam sa se evapore vinul,punem putina sare, piper si 100 ml. supa de legume,apoi lasam pe foc sa scada lichidul.

Adaug parmezanul,amestec si iau de pe foc tigaia. Trebuie sa se formeze un sos legat, catifelat .

Cu untul ramas (50 g) ungem bine o tava si asezam clatitele umplute cu compozitia de ciuperci din tigaie. Impachetam clatitele ca pe trabucuri .

Peste clatite punem multa mozzarella si dam la cuptor incins 15 minute.

Delicioase!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise