Clatite cu ciuperci si mozzarella

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 clatite medii preparate dupa reteta folosita de dumneavoastra
  • 500 g ciuperci champignon
  • mozzarella
  • 2 linguri cu parmezan
  • 100 ml vin alb sec
  • 100 ml supa de legume
  • 100 g unt sau ulei de masline
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete.

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie ,apoi stingem cu 100 ml vin. Lasam sa se evapore vinul,punem putina sare, piper si 100 ml. supa de legume,apoi lasam pe foc sa scada lichidul.

Adaug parmezanul,amestec si iau de pe foc tigaia. Trebuie sa se formeze un sos legat, catifelat .

Cu untul ramas (50 g) ungem bine o tava si asezam clatitele umplute cu compozitia de ciuperci din tigaie. Impachetam clatitele ca pe trabucuri .

Peste clatite punem multa mozzarella si dam la cuptor incins 15 minute.

Delicioase!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise