Clatite cu Crema de Mascarpone

Pentru aluat, se bat bine ouale.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat
  • - 2 ouă
  • - 300 ml lapte
  • - 200 ml apă minerală
  • - 200 g făină
  • Crema de Mascarpone
  • - 250 g mascarpone
  • - 2 linguri zahăr pudră
  • - 100 ml frișcă nebătută

Mod de preparare

Pentru aluat, se bat bine ouăle, se adaugă laptele și apa, și apoi se îngroașă cu făină. Se lasă aproximativ 30 de minute, apoi se coc clătitele într-o tigaie teflonată, care, din când în când, se șterge cu un prospop de hârtie inmuiat în ulei.

Crema de Mascarpone

Se bate brânza cu zahărul pudră. Se adaugă frișca și se mixează până capătă o consistență fermă.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise