clatite cu dulceata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 ceasca de faina
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 lingurita de unt.

Mod de preparare

se bat ouale adaugandu-se treptat faina ,se subtiaza incet incet cu lapte pana se ajunge la consistenta unei smantani subtiri.Dupa aceia se unge tigaia cu unt si cu un polonic se ia din aluat si se toarna in mijlocul tigaii se coace pe ambele parti intorcandu-se foaia cu o spatula de lemn s-au prin aruncare foaia trebuie sa fie elastica nearsa si fara gaurele se umple cu dulceata de visine sau de cirese se ruleaza incet se pudreaza cu zahar pudra se pune pe o tava apoi se pune la cuptor 1 minut.Se servesc reci pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise